Disclaimer & Privacy

Auteursrechten

BlogBoost is een persoonlijke blog. Foto’s en beeldmateriaal die we gebruiken zijn doorgaans door onszelf gemaakt. Indien er content (afbeeldingen en/of andere) gebruikt is die afkomstig is van een andere bron is daar indien mogelijk toestemming voor gevraagd aan de oorspronkelijke eigenaar en/of werd indien dit nodig zou zijn verwezen naar de bron. Mocht je toch hiaten hierin vinden, gelieve ons dan te contacteren via blogboostacademie@gmail.com.

Verder verspreiden van content die je kan vinden op deze blog is toegestaan mits een correcte bronverwijzing: de naam van BlogBoost inclusief een directe link naar deze blog. Mocht je content van deze blog gebruiken dan zou ik het ook enorm appreciëren mocht je dit persoonlijk laten weten via blogboostacademie@gmail.com.

Zorgvuldigheid & beperkte aansprakelijkheid

Alle informatie op deze blog is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Waar mogelijk wordt de informatie ook zo up to date mogelijk gehouden. Ondanks deze zorg en aandacht is het uiteraard mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. BlogBoost kan onder geen beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden, onbedoelde typfouten, onvolledige of incorrecte informatie. Gezien het om een persoonlijke blog gaat met eigen meningen kan de content op geen enkele manier geïnterpreteerd worden als juridisch, medisch en/of professioneel advies.

BlogBoost is een persoonlijke blog. Inhouden en meningen kunnen dus afwijken van je eigen ervaringen en zijn niet van toepassingen voor iedereen. Indien je een andere mening over een onderwerp en/of product bent toegedaan en/of niet akkoord bent met iets, mag je dit steeds laten weten via de comments en/of me mailen. Indien je reactie niet respectvol is, is het mogelijk dat deze niet gepubliceerd wordt en/of dat er geen antwoord komt op je mail.

Identiteitsgegevens

BlogBoost is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals hieronder weergegeven. Nina Vincx is de eigenaar van BlogBoost (https://www.blogboost.be) en is te bereiken via blogboostacademie@gmail.com.

Privacy

BlogBoost verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat jij je gegevens zelf aan ons bezorgt.

  1. Google Analytics & Jetpack WordPress Plugin
    Statistische gegevens van bezoekers op deze blog worden door middel van Google Analytics & de Jetpack WordPress Plugin verzameld. We gebruiken deze tools om de bezoekersaantallen en het verkeer naar onze blog/website te analyseren en onze blog te optimaliseren. Deze gegevens zijn op geen enkele manier voor marketing en/of andere commerciële doeleinden bedoeld. Ze worden ook niet in een aparte database bewaard. De gegevens voor Google Analytics worden door hen bewaard en dit gedurende 26 maanden. Daarna verwijdert Google deze automatisch. Google Analytics verzamelt de volgende gegevens: IP-adres, taal & locatie van lezers, manier waarop de lezer op deze blog terecht kwam (sociale media, trefwoord, zoekmachine, andere website, …), hoe lang een lezer op deze blog vertoeft, met welk type apparaat de bezoeker deze blog bezocht, besturingssysteem & browser.
  2. Reacties op blogposts
    BlogBoost maakt gebruik van WordPress als platform voor de blog. Indien je een reactie achterlaat onderaan een blogpost dien je je naam, e-mailadres (en website) in te vullen. Deze gegevens worden enkel bijgehouden zolang het artikel waarop de reactie werd achtergelaten online staat. Deze gegevens worden niet verwerkt of gebruikt voor marketing en/of andere commerciële doeleinden. Je kan steeds je eigen reactie verwijderen en/of ons hiervoor contacteren.
  3. Cookies
    Door deze blog (BlogBoost) te lezen ga je akkoord met het gebruik van cookies. Je kan deze wel makkelijk wissen of blokkeren via je webbrowser.
Moderatie van reacties

BlogBoost behoudt het recht om reacties onderaan blogposts die de blogger en/of andere lezers beledigen, bedreigen, onrespectvol zijn en/of op een andere manier als negatief ervaren kunnen worden te verwijderen. Comments van merken en/of webshops die reclame bevatten kunnen eveneens verwijderd worden.

%d bloggers liken dit: