challenge

BlogBoost Najaarschallenge

Blogchallenges for the win!

Challenges, het is al even geen onbekend gegeven meer in blogland. Zelf nam ik (Evi) al een paar keer aan een challenge deel. En ik moet toegeven, ik genoot daar telkens erg van!

Niet alleen blies zo een challenge mijn blog wat nieuw leven in, ik leerde er ook tal van andere bloggers (virtueel) door kennen. Bovendien zorgde het ervoor dat ik creatiever begon te bloggen, want je wil natuurlijk een leuke en originele draai aan de challenge geven.

BlogBoost Najaarschallenge

Omdat we beide (Nina & Evi) wel fan zijn van challenges en in deze toch wel nog steeds wat bizarre tijden een boost kunnen gebruiken besloten we om van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021 de allereerste BlogBoost Najaarschallenge te organiseren!

Met deze challenge willen we vooral het bloggen wat nieuw leven inblazen en ervoor zorgen dat bloggers opnieuw (heel veel) plezier beleven aan het bloggen.

Wat praktische dingen over de BlogBoost Najaarschallenge

Als je deelneemt (wat wij uiteraard keihard hopen), vuren we vanaf 5 oktober elke twee weken een nieuw thema op jou af. In totaal zullen er 8 verschillende thema’s aan bod komen.

Je kan uiteraard helemaal zelf kiezen hoe vaak je gedurende die twee weken over dat ene thema een blogpost schrijft. En ook hoe je het thema in je blogpost(s) verwerkt. Maar uiteraard laten we jullie niet in de kou staan en bezorgen we alle deelnemers ook heel wat inspiratie.

Voel jij het ook al kriebelen en neem je graag deel aan onze allereerste BlogBoost Najaarschallenge? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier.

Neem deel aan de BlogBoost Najaarschallenge

    Door je in te schrijven kom je op onze mailinglijst terecht. En sturen wij je dus af en toe ook eens mailtje. Wij respecteren wel jouw privacy. Je kan je dus op elk moment uitschrijven.

    Benieuwd naar de deelnemers? Die kan je hier vinden!

    %d bloggers liken dit: