BlogBingo

BlogBingo!

Juni is hier meestal een drukke maand. Zo net voor het aanbreken van de zomervakantie moet er vaak nog heel wat gebeuren. En dan dreigt het bloggen al eens op een lager pitje te gaan staan. Om dat wat tegen te gaan en er wat extra fun in te steken, stelden wij voor de maand juni een BlogBingo op!

Ik zag het al vaker voorbij komen op Instagram en Pinterest: bingo’s. Toegegeven, bij het woord bingo denk ik – Evi – vooral aan rusthuizen waar bejaarden dat spel heel fanatiek spelen. Maar de bingo’s op social media zijn gelukkig van een heel ander kaliber 😉 .

Niet alleen zijn ze vaak heel leuk om te doen, ze zorgen er ook wel voor dat ik bij sommige dingen wat meer stil sta of nog eens dingen doe die ik al een hele lange tijd niet meer gedaan heb. Of zelfs nog nooit gedaan heb.

En dus leek een BlogBingo ons eens een leuk idee te zijn. Onderstaande bingo stelden we op voor de maand juni. De regels zijn vrij eenvoudig: laat ons weten dat je deelneemt in de comments hieronder of op onze social media kanalen en probeer doorheen de maand juni zoveel mogelijk vakjes af te vinken. Vergeet ook zeker niet om je resultaten met ons te delen in de comments hieronder of op social media door ons bijvoorbeeld te taggen in je Instagramstories. Of door je resultaten te posten als reactie op onze Facebookpost.

Wij zijn in elk geval laaiend enthousiast en heel benieuwd naar wie als eerste alle vakjes kan doorstrepen!

Laat het hieronder weten als je deelneemt! En vergeet ook zeker niet je resultaten met ons te delen.

2 comments / Add your comment below

  1. Wat een leuk idee. Ik weet nog niet zeker of ik zou meedoen vermits ik een aantal van die vakjes sowieso al doe en ik niet teveel in herhaling wil vallen (door bijvoorbeeld nog eens een post rond favoriete bloggers te delen). Het wordt echter wel tijd om nog eens een nieuwe Bloggerlovin uit te werken en in te plannen want dat is ondertussen al behoorlijk lang geleden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: