40 dagen bloggen

BlogChallenge: 40 dagen bloggen

Dat wij fan zijn van blogchallenges, dat is intussen wel geweten (denk maar onze eigen challenge die we vorig jaar op poten gezet hebben 😉 ). En dus sprongen we dan ook een gat in de lucht toen Katrien van Perfect Imperfect besloot om de 40 dagen bloggen challenge opnieuw leven in te blazen.

40 dagen bloggen challenge

De allereerste 40 dagen bloggen challenge werd in 2017 in het leven geroepen door Kathleen van De Verbeelding! En met succes, want er volgenden ook hele fijne edities in 2018 en 2019. Zelf nam ik (Evi) een paar keer met heel veel plezier deel! Al haalde ik niet altijd de eindmeet en publiceerde ik dus niet elk jaar 40 berichten.

Dit jaar had Kathleen niet meteen plannen om deze challenge terug op poten te zetten. Maar het bleef kriebelen bij Katrien van Perfect Imperfect. Ze bleef niet bij de pakken zitten. En bokste zij dit jaar een 40 dagen bloggen challenge in elkaar. Je leest er in dit bericht van haar alles over!

Praktische shizzle

Maar we geven je hieronder de praktische kant ook al even mee. Concreet loopt de challenge tussen woensdag 17 februari 2021 en zondag 4 april 2021. De bedoeling is dat je in die periode 40 blogberichten publiceert (al mag minder natuurlijk ook wel mocht 40 niet haalbaar zijn :-)).

Op zoek naar inspiratie? Rep je dan als de bliksem naar Katrien haar blog want zij heeft een hele fijne inspiratielijst opgesteld, die ze vanaf morgen (woensdag) met jullie deelt!

Zin gekregen om deel te nemen? Top! Geef Katrien dan misschien even een seintje, of laat het ons weten in de reacties hieronder. Want wij komen dan uiteraard met heel veel plezier al jullie berichten lezen.

Veel succes alvast! En voor zij die het zich afvragen: ik (Evi) ga zelf ook deelnemen, al zal het aantal berichten net iets lager liggen dan 40 😉 .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: