challenge

BlogBoost Najaarschallenge Thema 7: Me, myself and I

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Evi’s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

Me, myself & I: het zevende thema van de Najaarschallenge
Thema 7: Me, Myself and I

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema focuste op Positiviteit & Energie. Het tweede thema ging dan weer over Rituelen en Gewoontes. Achter de schermen was het derde thema, want we waren natuurlijk heel benieuwd naar wie er achter dat scherm zit. Vervolgens gingen we dieper in op de Kleine Gelukjes van alle deelnemers. Waarna we ook hun lifehacks en alle andere dingen die hun leven net een tikkeltje makkelijker maken onder de loep namen. En omdat we allemaal van het weekend houden, werd dat ons zesde thema.

Met het jaareinde in zicht, besloten we om ook aan wat zelfreflectie te doen en Me, Myself and I als zevende thema te kiezen.

Inspiratie over Me, Myself and I

De komende twee weken gaan de deelnemers dus eens goed in de spiegel kijken. En nagaan welke levenslessen zij bijvoorbeeld al geleerd hebben. Wat ze anders zouden doen mochten ze nog een keertje 18 zijn. Of wat hun beste eigenschappen zijn.

Anderen zullen dan misschien eerder schrijven over de dingen waar ze ‘s nachts wakker van liggen. Of wat hun favoriete kleur, boek, song, serie, … is.

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je dit thema nog op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken .

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

1 comment / Add your comment below

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: