BlogCast

BlogCast – De podcast van BlogBoost voor en door bloggers

Eindelijk is het zover: onze allereerste aflevering van BlogCast staat live! Het heeft eventjes geduurd voor het zover was, maar de afgelopen weken maakten Nina en ik (Evi) achter de schermen werk van onze podcast.

BlogCast

We hadden al veel langer ideeΓ«n hoor om een podcast te maken. Maar corona strooide wat roet in het eten. Tot we dit najaar besloten dat dat ons niet langer zou tegenhouden. En dus gingen we er voor πŸ™‚

De allereerste episode staat intussen live op SoundCloud. En is – als alles goed gaat – binnenkort ook te beluisteren via Spotify. Van zodra iTunes onze aanvraag goedkeurt, zou je hem ook via dat kanaal moeten kunnen beluisteren. We houden je hier uiteraard van op de hoogte πŸ˜‰ . Kan je niet wachten om te horen wat wij allemaal te vertellen hebben? Dan kan je ook via onderstaande link of SoundCloud luisteren naar de allereerste episode!

We zijn alvast heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Maar be kind en hou in het achterhoofd dat dit ook voor ons een leerproces is πŸ˜‰ .

Speciale dank gaat uit naar Bert. Want zonder zijn technische en muzikale ondersteuning zou het ons niet meteen gelukt zijn :-).

BlogCast Seizoen 1 – Episode 1: Lancering BlogCast

Via de link hieronder kan je onze allereerste episode beluisteren. En hopelijk binnenkort ook via de meer gekende podcastkanalen: Spotify en iTunes (fingers crossed hiervoor :-)).

Shownotes

In deze allereerste aflevering hebben we het onder meer over:

  • Wat we met deze podcast willen bereiken
  • Hoe lang we allebei al bloggen en waarom we bloggen
  • Wie onze blog leest
  • Hoe Evi bepaalt wat ze er wel of niet op zet (en dat doet ze aan de hand van een tip die Liese / Lieselotte meegaf in dit interview)
  • Onze blogchallenge die we op poten gezet hebben (meer info daarover vind je hier)
  • De warme community die in de besloten Facebookgroep van onze challenge ontstond
  • En waarom we er heel bewust voor kozen om geen sponsors aan onze challenge te linken

We wensen jullie alvast heel veel luisterplezier! En zijn uiteraard ook heel benieuwd naar wat jullie ervan vinden. Laat dus gerust een review achter, op die manier help je anderen om onze podcast te vinden. Of stuur ons een berichtje (dat kan hier)!

8 comments / Add your comment below

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: