challenge

BlogBoost Najaarschallenge – Thema 6: Weekend Lover

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Evi’s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

Thema 6: Weekend Lover

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema focuste op Positiviteit & Energie. Het tweede thema ging dan weer over Rituelen en Gewoontes. Achter de schermen was het derde thema, want we waren natuurlijk heel benieuwd naar wie er achter dat scherm zit. Vervolgens gingen we dieper in op de Kleine Gelukjes van alle deelnemers. Waarna we ook hun lifehacks en alle andere dingen die hun leven net een tikkeltje makkelijker maken onder de loep namen.

Het zesde thema focust dan weer op het weekend. Want we zijn intussen ook heel benieuwd geworden naar hoe de deelnemers hun weekend doorbrengen!

Inspiratie over Weekend Lover

De komende twee weken geven de deelnemers ons een inkijkje in hun weekend. Sommige zullen het misschien hebben over hoe zij het weekend het liefst van al inzetten. Andere dan weer over andere weekendgewoontes die ze hebben, zoals koffiekoeken op zondagochtend. Nog andere deelnemers zullen misschien hun ideale weekend met ons delen. Of nagaan hoe hun weekend er tegenwoordig uitziet en hoe het er uitzag pre-corona.

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je dit thema nog op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken .

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

1 comment / Add your comment below

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: