challenge

BlogBoost Najaarschallenge – Thema 5: Lifehacks & shortcuts

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Evi’s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

lifehacks
Thema 5: Lifehacks & shortcuts

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema focuste op Positiviteit & Energie. Het tweede thema ging dan weer over Rituelen en Gewoontes. Achter de schermen was het derde thema, want we waren natuurlijk heel benieuwd naar wie er achter dat scherm zit 😉 . En de voorbije twee weken werd er duchtig geschreven over allerlei Kleine Gelukjes. Ook hier waren de verschillende deelnemers heel creatief en schreven ze er elk op hun eigen manier over.

Het vijfde thema focust op Lifehacks. Want stiekem zijn we allemaal op zoek naar die ene ultieme tip die ons leven makkelijker gaat maken, nietwaar? 😉

Inspiratie over Lifehacks

De komende twee weken vuren de deelnemers dan ook hun ultieme lifehacks en shortcuts op ons af. Sommige zullen het beste en misschien ook wel het slechtste advies dat ze ooit kregen met ons delen. En nog anderen zullen ons misschien meenemen in hun zoektocht naar nieuwe lifehacks en shortcuts. Kortom, allemaal blogposts die ons leven misschien net dat tikkeltje eenvoudiger gaan maken! Wij kijken er alvast enorm naar uit 🙂 .

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je dit thema nog op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken .

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

1 comment / Add your comment below

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: