challenge

BlogBoost Najaarschallenge – Thema 4: Kleine gelukjes

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Evi’s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

Thema 4: Kleine gelukjes

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 20 december 2020. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema focuste op Positiviteit & Energie. Het tweede thema ging dan weer over Rituelen en Gewoontes. En in het derde thema namen we een kijkje Achter de Schermen. We blijven ons er iedere keer over verbazen, want wat hebben de deelnemers dat tot nu toe goed aangepakt zeg! Sommige schreven er meerdere keren over. Anderen pakten het dan weer heel creatief aan en kwamen met inspirerende en verfrissende invalshoeken op de proppen.

Het vierde thema focust op Kleine Gelukjes. Want in deze vreemde tijden is het heel makkelijk om in negativiteit te vervallen. Terwijl er in elke dag wel iets positief te rapen valt (uiteraard neemt dat niet weg dat er eens slechte dagen mogen zijn he. Ik, Evi, heb die zelf ook heel vaak. Maar zelfs dan probeer ik ‘s avonds toch iets positief te vinden in de dag).

Inspiratie over Kleine Gelukjes

De komende twee weken gaan de deelnemers hun Kleine Gelukjes met ons delen.

Sommige zullen ons laten weten welke drie dingen hun elke dag gedurende een bepaalde periode gelukkig maakten. Andere zullen misschien focussen op welke dingen hun door deze toch wel moeilijke periode hen helpen.

Nog anderen zullen misschien hun favoriete quotes over dit onderwerp delen. Of meegeven wat voor goed zij gedaan hebben voor iemand anders. Of wat voor goed iemand anders voor hen gedaan heeft.

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je dit thema nog op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken .

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

2 comments / Add your comment below

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: