challenge

BlogBoost Najaarschallenge ā€“ Thema 3: Achter de schermen

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Eviā€™s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

Achter de schermen: 3de thema van de BlogBoost Najaarschallenge
Thema 3: Achter de schermen

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema focuste op Positiviteit & Energie. Het tweede thema ging dan weer over Rituelen en Gewoontes. En wat hebben de deelnemers dat tot nu toe goed aangepakt zeg! Sommige schreven er meerdere keren over. Anderen pakten het dan weer heel creatief aan en kwamen met inspirerende en verfrissende invalshoeken op de proppen.

Het derde thema focust op Achter de schermen. Want uiteraard zijn wij heel benieuwd naar wie er achter de blog / computerscherm schuilgaat!

Inspiratie over Achter de schermen

De komende twee weken gunnen de deelnemers van de BlogBoost Najaarschallenge ons dus een blik achter hun computerscherm.

Sommige zullen ons meenemen naar hun blogplek en ons laten zien hoe die ingericht is. Anderen zullen ons dan misschien eerder laten weten welke playlists, versnaperingen of dranken onontbeerlijk zijn voor hen terwijl ze bloggen.

Terwijl nog anderen er misschien voor zullen kiezen om eens in hun archieven te duiken en na te gaan welke blogposts er het meest en het minst gelezen werden.

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je dit thema nog op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken .

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

3 comments / Add your comment below

    1. Ja hoor, je kan ze in de Facebookgroep vinden. Maar ook via de deelnemerslijst op onze blog. Daar dan even doorklikken naar de website van de deelnemer en dan ga je hun posts wel vinden šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: