challenge

BlogBoost Najaarschallenge – Thema 2: Rituelen en gewoontes

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Evi’s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

Rituelen & gewoontes
Thema 2: Rituelen en Gewoontes

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema focuste op Positiviteit & Energie. En wat hebben de deelnemers dat goed aangepakt zeg! Sommige schreven er meerdere keren over. Anderen pakten het dan weer heel creatief aan en kwamen met inspirerende en verfrissende invalshoeken op de proppen.

Het tweede thema focust op Rituelen en Gewoontes. Iets wat de meeste onder ons wel hebben. Maar heel vaak staan we er niet meer bij stil. Terwijl ze ons leven wel net dat tikkeltje aangenamer kunnen maken. En dus leek het ons wel een fijn idee te zijn om er eens bewust bij stil te staan.

Inspiratie over Rituelen en Gewoontes

Rituelen en gewoontes, zo goed als iedereen heeft er minstens wel eentje. Maar doordat ze ingebakken zitten in ons dagelijkse leven staan we er niet altijd bewust bij stil. En daar willen wij graag verandering in aanbrengen 🙂 .

Denk dus om te beginnen eens na over welke gewoontes en/of rituelen jij beschikt. Deze kan je dan in kaart brengen door er bijvoorbeeld over te bloggen, mee te geven waarom je die gewoontes hebt en wat ze jou opleveren. Je zou er ook wat visueler met aan de slag kunnen gaan en ze via foto’s meegeven.

Of je zou eens kunnen nagaan welke rituelen en gewoontes je vroeger had maar nu niet meer. Hoe komt dat? En zou je ze graag terug opnieuw in jouw leven introduceren?

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je dit thema nog op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken ðŸ˜‰ .

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

2 comments / Add your comment below

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: