challenge

BlogBoost Najaarschallenge thema 1: Positiviteit & energie

Om bloggen opnieuw wat leven in te blazen en bloggers (terug) fun te laten beleven aan het bloggen besloten Nina van Miss Bliss en ik (Evi van Evi’s Journey) om dit najaar met BlogBoost een blogchallenge op poten te zetten.

Thema 1: Positiviteit & energie

De BlogBoost Najaarschallenge loopt van 5 oktober 2020 tot 24 januari 2021. Elke twee weken vuren we een nieuw thema op de deelnemers af. En geven we hier op de blog van BlogBoost wat duiding en inspiratie rond dat thema.

Het allereerste thema op de planning is Positiviteit & Energie. Niet onlogisch natuurlijk, want de bedoeling van onze challenge is dat bloggers opnieuw wat plezier beleven aan bloggen. En daar ook wel wat energie gaan uithalen.

Inspiratie over Positiviteit & energie

Natuurlijk kan je uit heel veel dingen energie halen. En dat is meteen een eerste inspiratietip die we voor jullie hebben: blog eens over de dingen die je energie geven. Dat kan gaan van sporten, tot op stap gaan met vrienden of zelfs gerechten die jou een energieboost geven. Of ga eens na wat je doet als je een energiedipje hebt. Welke dingen halen jou daar dan uit?

Daarnaast vinden we het belangrijk om positief in het leven te staan. Zelfs in deze bizarre tijden. En dus hebben we ook daar enkele blogtips voor jullie over. Ga bijvoorbeeld eens na wat ervoor zorgt dat jij positief in het leven staat? Of deel jouw ultieme tip die ervoor zorgt dat een baaldag uiteindelijk toch een topdag wordt!

Ga eens piepen bij de (andere) deelnemers

Uiteraard kan je nog dit thema op tal van verschillende manieren invullen. En dus hebben we als laatste tip voor jullie: ga eens spieken bij de deelnemers van onze challenge hoe zij het aanpakken 😉

De lijst van deelnemers en een link naar hun blog vinden jullie hier!

Zou jij nu ook graag deelnemen en op voorhand onze lijst met thema’s en tweewekelijks een nieuwsbrief met nog veel meer inspiratietips willen ontvangen? Schrijf je dan hier in!

10 comments / Add your comment below

  1. Ik heb effe overwogen om mee te doen, maar ik denk niet dat dit iets voor mij is. Ik heb eigenlijk altijd genoeg inspiratie en nu al niet genoeg tijd om alles uit te schrijven (en de foto’s te bewerken) dat in mijn hoofd zit. Maar ik kijk uit naar de bijdrages van de andere bloggers!

  2. Pingback: Me, myself & I

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: