Workshop podcast: 14 maart 2020

Podcasts, ze zijn niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. En je hebt ze in allerhande formaten: Nederlandse podcasts, Engelse, korte, lange, verhalende, factuele, …. Je kan het bijna zo zot niet bedenken of er bestaat wel een podcast over. Maar hoe maak je zo een podcast? En wat maakt een podcast succesvol? Dat alles kom je te weten op onze Podcastdag op 14 maart 2020.

Droom jij er soms ook wel eens van om een podcast te maken? Of ben je gewoon benieuwd naar wat de geheime ingrediënten zijn van een succesvolle podcast? Wel, dan hebben wij goed nieuws voor jou.

Podcast
Zaterdag 14 maart = Podcastdag

Want op zaterdag 14 maart 2020 organiseren we een Podcastdag. Wat mag je die dag verwachten? Twee ongelooflijk boeiende workshops van absolute experts in podcastland, waarbij we ook zelf de handen uit de mouwen gaan steken. Na afloop ga je niet enkel met een goed gevulde maag naar huis, maar beschik je ook over de nodige kennis en tips & tricks om zelf aan de slag te gaan met je eigen podcast.

Programma
  • 8.30 u: ontvangst
  • 9 u: start workshop Andries Beckers (Welcome to the AA)
  • 12 u: lunchpauze
  • 13 u: start workshop Pieter Blomme (Relaas)
  • 16u: einde

Locatie: CC De Werf in Aalst (Molenstraat 51, 9300 Aalst). Hier vind je meer informatie over parkeergelegenheden in de buurt.

Podcast: workshopgevers
Podcasthelden

Andries Beckers is copywriter én ook werkzaam bij een Belgisch TV Productiehuis. Sinds 2 jaar produceert en co-host hij eveneens de Welcome To The AA podcast samen met comedian Alex Agnew. In deze online show die zowel op Itunes als op Youtube verschijnt, gaan ze elke week op zoek naar mensen of onderwerpen die deel uitmaken van hun leefwereld. Bovendien geeft hij podcast cursussen aan zowel liefhebbers als mensen uit de professionele wereld. Deze workshop spitst zich niet alleen toe op het technische aspect en de materiaalkeuze van het opnemen, maar maakt ook duidelijk waarom podcasten het beste is dat jou kan overkomen.Pieter Blomme is oprichter en presentator van de Relaas podcast. Hij cureert een postgraduaat digital storytelling aan KASK School of Arts en doceert radio aan de UGent. Samen met Eva Moeraert organiseert hij Podlab, een opleidingstraject waar mensen met een idee voor een podcast de metier leren.

Podcast: waar inschrijven
Wat kost dat? En waar kan ik me inschrijven?

Wil je ook graag meer te weten komen over podcasts maken? Aarzel dan niet langer en schrijf je hier als de bliksem in.

Let wel, het aantal plaatsen is beperkt tot 14. Je inschrijving is pas definitief nadat je je deelname betaald hebt. De kostprijs voor de Podcastdag bedraagt 130 euro, inclusief versnaperingen, drank en een belegd broodje als lunch.

Schrijf je je voor 14 februari in, dan geniet je van een vroegboekkorting en betaal je slechts 114 euro (in plaats van 130 euro). Twijfel dus niet langer en registreer je deelname hier. Het bedrag dient voor 8 maart 2020 overgeschreven te worden op volgend rekeningnummer: BE47 7360 3842 3380

Zit je nog met een vraag? Dan kan je ons steeds bereiken op blogboostacademie@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: