BlogBoost

Een blog voor BlogBoost!

Een nieuw jaar, een nieuw begin? Of toch althans van deze blog! Want dit jaar willen we met Blogacademie en BlogBoost wat meer inzetten op bloggen zelf. Hoe contradictorisch dat ook mag klinken ?. Maar tot nu toe hadden we hier nog niet echt veel tijd voor gehad. Shame on us.

Maar dit jaar willen we daar dus heel graag meer tijd voor maken. Naast onze wekelijkse quotes, behind the scenes en blogtips op onze Instagram en Facebookpagina, willen we jullie vanaf dit jaar ook op regelmatige basis een blogpost over bloggen – hoe kan het ook anders – voorschotelen.

Wat jullie dan zoal mogen verwachten op de blog van BlogBoost? Onder andere interviews met fantastische bloggers uit de Lage Landen. Speciaal voor ons kropen zij in hun spreekwoordelijke pen en delen ze met ons en jullie hun ultieme blogtips. En uiteraard delen we hier met jullie ook als eerste nieuwtjes over de Blogcocktails en andere workshops die we dit jaar gaan organiseren.

Wij hebben er alvast ongelooflijk veel zin in! Dus stay tuned want later deze week verschijnt meteen ook het eerste bloginterview.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: